Reserveren Dierenhotel

Bestaande klant: Ben je reeds klant bij Dierenhotel Het Groene Hart? Vul dan hieronder het (verkorte) Reserveringsformulier bestaande klant in. Wil je voor meerdere huisdieren reserveren? Vul dan graag bij Bijzonderheden alle benodigde info van uw andere huisdier(en) in. 

Nieuwe klant: Wil je reserveren voor je huisdier(en) en betreft dit een eerste reservering? Maak dan gebruik van het Reserveringsformulier Nieuwe Klant. Klik op de link en u krijgt een uitgebreid formulier waarmee we al uw gegevens ontvangen.

Notitie voor aanvragen in zomer- en kerstvakantie: Vooral in de zomervakantie en de dagen rondom Kerst en Oud & Nieuw is de vraag naar opvang vele malen groter dan wat wij kunnen bieden. Voor boekingen in deze periodes krijgen onze klanten van de hondendagopvang en vaste pensionklanten voorrang (minimaal 15 nachten buiten de genoemde periodes). We werken ook niet met een wachtlijst.

Ben je op zoek naar wekelijkse hondendagopvang? Bel ons op 06-21886373 om te informeren naar de mogelijkheden. Momenteel hebben we geen plaatsen vrij in onze hondendagopvang.

Belangrijk bericht: We hebben momenteel een klantenstop voor aanmeldingen van nieuwe honden. Zowel voor de hondendagopvang als voor pensionaanvragen. T/m 1 februari 2022 hebben we in ieder geval geen plek in onze hondendagopvang voor nieuwe aanvragen. Als u op zoek bent naar dagopvang of pension voor uw hond raden we u aan een ander dierenhotel te benaderen. Het spijt ons dat we u niet kunnen verwelkomen. 

Wilt u u kat bij ons laten verblijven? Dat zien we graag uw aanvraag tegemoet.   

Reserveringsformulier bestaande klant