Missie

Wij verzorgen de honden & katten met veel aandacht. In 2014 hebben wij dit dierenhotel opgericht. Deze passie zit al vanaf jongs af aan in ons en voelt daardoor dicht bij huis. Elke dag zetten wij ons weer in voor de aandacht die uw dier nodig heeft.

Visie

Wij doen dit op een uiterst betrokken, zorgzame, hygiënische en duurzame manier, om uw hond of kat de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Door steeds naar het individuele dier te kijken en bekwaam en betrokken personeel in te zetten, kunnen wij door middel van goed contact tussen klant en dier, een zo goed mogelijke service te bieden.

Onze kernwaarden

Passievolle zorg, ruimte en aandacht

Duurzaamheid

Bij Dierenhotel Het Groene Hart vinden we duurzaamheid belangrijk. We streven er met ons hele team naar om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties bij ons dierenhotel terecht kunnen. Klaar met duurzaam ondernemen? Dat zijn wij nooit! Duurzaam ondernemen is een continue veranderend proces waarbij we dagelijks leren en verbeteren. De eerste stappen hiervoor zijn al gezet.

Dierenhotel Het Groene Hart doet meer dan alleen afval scheiden. Met de zonnepanelen op ons dak ontvangen wij meer dan genoeg energie om het dierenhotel draaiend te houden. De daken zijn tevens extra geisoleerd, waardoor het in de zomer binnen (langer) koel blijft en in de winter minder snel afkoelt. Onze droger werkt met een warmtepomp en gebruikt daardoor veel minder energie. De verwarming&airco in de receptie en de verwarming van het kattenverblijf werken op de energie van de zonnepanelen. Wij streven ernaar om binnen enkele jaren volledig gasvrij te werken!