Wij hebben een vacature voor Dierenverzorg(st)er openstaan. (16 - 32 uur per week)

Vind je het fijn om met dieren te werken, geef je ze graag de juiste verzorging en een schoon verblijf? En zie je goed hoe ze in hun vel zitten? 

Dan bieden wij  je een actieve en afwisselende baan waarin je dagelijks de honden die bij ons naar de hondendagopvang komen en de honden en katten die in pension verblijven goed weet te verzorgen en de welverdiende aandacht kunt geven. Naast deze taken is er ook veel klantencontact. Tijdens het overdragen van de dieren in de receptie horen we graag de bijzonderheden die ons input geven voor een goede verzorging tijdens het verblijf. En bij het ophalen vertellen we aan de eigenaren hoe het gegaan is tijdens het verblijf.

De uren en werktijden zijn in overleg (we zijn 7 dagen per week geopend). Heb jij ervaring met de verzorging van honden & katten? En kun je ook nog eens om 7.00 uur beginnen? Neem dan vooral contact met ons op.

We kijken uit naar je mail met motivatie en CV. Deze kun je sturen naar info@dierenhotelhetgroenehart.nl . Je kunt me ook bellen voor meer info op 06-21886373 (Pieter Bunnik).