Wat wij uw kat bieden

We hebben voor onze kattenlogees een zeer aangenaam kattenverblijf. Dit verblijf is apart van de honden gevestigd en bestaat uit 3 kattenkamers met alle 3 een buitenveranda, waardoor ze heerlijk binnen of buiten kunnen relaxen. De binnenverblijven zijn voorzien van vloerverwarming en bieden volop klim- en speelgelegenheid voor je kat. 

Overdag wordt er veel met ze geknuffeld, geaaid of gespeeld. En relaxen kunnen de logees in de katten in de krabpalen, mandjes, schaduw of zon, net waar ze trek in hebben.

De dagelijkse voeding voor je huisdier is in de prijs inbegrepen, wij voeren van Royal Canin. Een goede verzorging vertaald zich ook in het rekening houden met je persoonlijke wensen. Wil je eigen voer meenemen i.v.m. dieet? Of heeft je kat medicijnen nodig? Dat kan ook (m.u.v. insuline injectie). Het is wel belangrijk dat je de originele verpakking meegeeft, met een duidelijke vermelding van: je naam, naam van het huisdier en de dosering.

Verder worden de kattenverblijven 2 maal daags schoongemaakt. Dit alles bij elkaar maakt dat onze kattenverblijven een plezierige omgeving zijn voor je kat.

In verband met de hygiëne hebben wij liever niet dat u uw eigen dekentje/mandje meeneemt.

Entingen

Welke entingen zijn verplicht? Uw kat dient geldig te zijn ingeënt tegen Kattenziekte, Niesziekte (verzwakt) én Niesziekte-Bordetella (neusdruppelenting). Deze laatste neusdruppelenting is dus een aanvullende enting bovenop het wettelijke entingsschema.

Heeft u een titerbepaling uit laten voeren? Dan kunnen we op basis van het rapport van de dierenarts beoordelen of dit voldoende dekkend is. Let op: het blijft belangrijk om uw kat jaarlijks tegen Niesziekte-Bordetella te blijven vaccineren. Voor deze besmettelijke ziekte is namelijk geen betrouwbare titerbepaling.

Controleer de entingen van uw dier op tijd. Zonder een geldig entingbewijs, bij een verlopen enting of bij een enting korter dan 14 dagen geven wij uw dier geen toegang. We geven geen restitutie als bij inchecken blijkt dat de entingen niet volledig/verlopen zijn. Mail gerust vooraf u dierenpaspoort, zodat we kunnen controleren of de gevraagde entingen gegeven (en nog geldig) zijn. Neemt u bij ieder bezoek uw dierenpaspoort (en evt. titerbepaling) mee?

Naast de gebruikelijke inentingen moet de kat vier dagen voordat hij/zij gebracht wordt een anti-vlooien pipet hebben gekregen (dit is verplicht).

Tarieven

Dierenhotel Katten 2024 Laagseizoen Hoogseizoen (juli, augustus en schoolvakanties)
Tarief per dag € 14,00 € 16,00
Toeslagen:
Eigen voer (i.p.v. ons Royal Canin voer) € 1,50 per dag
Medicatie/supplementen € 1,50 per dag
Overige:
Taxikosten naar dierenarts € 35,00 per keer
Korting € 0,25 per dag op pensiontarief bij boeking voor meerdere katten (m.u.v. hoogseizoen)

Katten